OUT OF CHARACTER:
Halihó! Szólítsatok simán Dávidnak, körülbelül 2013 óta játszom rendszeresen kifejezetten szerepjátékra alapuló MTA/SAMP szerveken. Általában a hét minden napján elérhető vagyok, így elég könnyű engem elérni. Hétköznap, ha netán semmi dolgom sem akad, általában a a kerti munkákat csinálom, vagy számítógépezem, bár mindig és mindig változó, hogy éppen mi az amivel elfoglalom magam. Hétvégén, igyekszem a családommal lenni, hiszen ki tudja, talán már holnap nem lesz lehetőségem velük lenni. Kifejezetten a társadalom azon rétegének értelmes személyei közé sorolom magam, akiknek van még jövője, terveznek és alapoznak a jövőjükre. Mivel rengeteget dolgozom, így már nem igazán van szabadidős tevékenységeket űzni, így inkább csak a csönd, ami engem megnyugtat és minden nap arra várok, hogy mégis mikor lesz már csönd.
Úgy gondolom, hogy ideje lenne visszatérnem a gyökereimhez és kipróbálni, bizonyítani önmagamnak, hogy mire vagyok képes és valóban mivel tudnék hozzájárulni a frakcióhoz. Az alapvető készségeim és motivációm is meg van arra, hogy egy olyan környezetet tartsak fent magam körül, ami nekem is és a körülöttem lévő játékosoknak is megfelelő. Véleményem szerint, rendelkezem azzal a kellő motivációval, hozzáállással, tájékozottsággal.
Az alábbi dokumentumban írtam össze a GOV-hoz tartozó adatokat:
https://docs.google.com/document/d/1HKRifw495xJJQpUckIrZ4k3cAGYFGlOVuRdc8c-IpQs/edit?usp=sharing