SZERVER TESZTER JELENTKEZÉS - therealsztojka.
Discord Név: therealsztojka.
Életkor: 17 (2honap es 18)
Mióta RP-zel: 5 év kb.
Írj magadról néhány mondatot: Hello! Becses nevem az a Noel vagy a Bence, ezt mindig rá bízom a másikra. Az rp-t kb 5 évvel ez előtt kezdtem az MTA világában, ami 2023-ig tartott. Ez idő alatt töltöttem be AS és Admin posztot egyaránt. Akkor untam bele az ottani communitybe, és tértem át a FiveM-re, szóval van egy kis tapasztalatom nagyjából mindenben. Játék mellett autószerelőnek tanulok, és építőiparban dolgozok. Legtöbbször csinosítgatom a saját autómat, és játszok.
Miért szeretnél adminisztrátor lenni? Ez egy új szerver. új lehetőségek, esélyek. Eddigiekben is segítettem már Ticoéknak össze szedni ezt azt, viszont szeretnék nem csak nekik segíteni, hanem a játékosoknak is, hogy a legjobb élményben legyen részük.
Szerinted mi a feladata egy adminisztrátornak? Esetleges hibákat megoldani a szerveren (bugból halál pl) Szerver szabályait betartatni, ügyelni, hogy mindenkinek akadály mentes játékélménye legyen. (funolok, nonosok kiszuresere gondolok itt)
Miért Te lennél a legjobb választás? 5 év alatt, nem kevés pozíciót töltöttem be, ami alatt megtanultam, hogy hogyan is lehetek jó ebben. Konzervatívan tudok dönteni, és nem lehet befolyásolni, pár kedves szóval vagy nyalizással. Nekem nincsenek kiszemelt kedvenc embereim akiket minden áron kihúzok a szarból, ha megsértett egy szabályt ugyan úgy rá is vonatkoznak a dolgok attól még hogy haver.