SZERVER ADMINISZTRÁTOR JELENTKEZÉS - REALLUXIE
Discord Név: realluxie
Életkor: 26
Mióta RP-zel: Körülbelül 10-15 év között valahol.
Írj magadról néhány mondatot: Debrecen vonzáskörzetében élem a mindennapjaim. Jelenleg egy multionacionális gyógyszergyártó cégnél dolgozom minőségbiztosítási területen. Szeretek utazni, jókat enni, munka után a szabadidőm egy részét a számítógép előtt töltöm. Az RolePlay világában több adminisztátori pozíciót, illetve leaderi pozíciót töltöttem be.
Miért szeretnél adminisztrátor lenni? Alapvetően jó érzéssel tölt el, ha segíthetek másoknak legyen szó régebbi vagy éppen új játékosról. Néha kicsit hiányzik az adminisztrátori pozíció ellátása, és úgy gondolom, hogy ez a szerver kiváló lehetőség lenne számomra.
Szerinted mi a feladata egy adminisztrátornak? Játékosok segítése, szabályzat betartatása. Szabályzat szegés esetén szankció kiszabása. Fontos, hogy egy adminisztrátor érdemen hozzá tudjon járulni ahhoz, hogy a játékmenet minél zökkenőmentesebb legyen.
Miért Te lennél a legjobb választás? A hosszú időre visszanyúló RolePlay pályafutásom alatt sok tapasztalatot szereztem, sok emberrel ismerkedtem meg. Úgy gondolom, hogy a már megszerzett tapasztalatom tudnám nálatok kamatoztatni. Mindig próbálok a lehetőségekhez mérten a legjobb döntéseket hozni, és a legjobb tudásom szerint segítséget nyújtani a játékosoknak.
Voltál már szankcionálva más szerveren? Nem igazán, nem jellemző rám, hogy szankciókat kapok.